top of page
הגר פורת מאוכלים מבשלת

בתחום המסעדנות מעל לעשר שנים,

חיה את התחום מכל צדדיו: מטבח, ניהול, אירוח ושירות.

אחת ההנאות הגדולות שלי בחיים היא לראות אורח אוכל ומתענג על כל ביס. 

התשוקה לבישול התחילה מהרצון לראות את ההתענגות והשמחה שאוכל גורם לקרוביי מאוכל שאני מבשלת.

החלום הכי גדול שלי, לפתוח מסעדה שאת התפריט, העיצוב והאופי שלה יש לי בראש כבר שנים, אבל, כאמא טרייה ולאור התגובות המחמיאות שקיבלתי על האוכל שאני מבשלת, החלטתי לבשל מהבית ולייצר תחושה של מסעדה המתנהלת בבית, שתתן דגש על אוכל טעים וטרי ושירות אישי מול כל לקוח. 

המטבח שלי מורכב מחומרי גלם ותבלינים טריים ואיכותיים המגיעים בהזמנה מהקצב שלי, הדייג שלי והירקן שלי.  

את הסירים, המחבתות והסכינים בחרתי במיוחד עבור כל מנה שאני מבשלת. 

זה המטבח שלי...

הגר פורת בעבודה במטבח
הגר פורת מבשלת במטבח
Green Leaves
לוגו ישראל היום

אוכל היום  | מאיה דרין

אני מתיישבת מול מסך המחשב, מתבוננת בתמונות המפתות של תבשיל בקר עשיר ברוטב פטריות או קציצות טלה ברוטב אדום עמוק. רעש תיקתוק הקלידים הופך מהיר יותר ואני בונה תפריט לתפארת - שניצל דק ופריך, קציצות קינואה ותרד וגם קציצות דגים בתבשיל לימוני ואפילו קנלוני במילוי שלל פטריות ושעועית רחבה מוקפצת עם שבבי שקדים וסויה. את כל אלה תבשל במיוחד בשבילי הגר פורת. 

לוגו גלובס

מזון בריא | דפנה ברמלי

את פוגשת בצרכן הסופי? מה הערך המוסף שאת נותנת ללקוחות?

"אני לא מוציאה הזמנה בלי לשמוע את הקול של הלקוח. אם ללקוח חסר ברזל או סידן, אני מכינה מנות מתאימות. משפחות מזמינות תמיד סלט שוק מירקות, מנת הודו או עוף, שניצלים, בקר, 2-3 סוגי תוספות. הורים יותר מעיזים לקחת קציצות סלק לילדים, שפעם לא היו לוקחים. הפלטפורמה מאפשרת להם לנסות".

bottom of page